Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΥΣΤΥΧΙΑ

Ευτυχώς που τα Σαββατοκύριακα δεν έχει σχολεία....και τα κοπέλια δεν κινούνται στην Ηρώων Πολυτεχνείου..... όμως αφού εκεί (θέλετε) είναι η θέση του ΚΤΕΛ τουλάχιστον φτιάξτε μια καθωσπρέπει στάση, για να μην καθίζουν οι φιλοξενούμενοι μας κατάχαμα ή στα παραθύρια του φροντιστηρίου.... βάλτε και κανένα παγκάκι να μην στέκονται στο λιοπύρι μπρος από την τράπεζα Χανίων..... τόση προχειροδουλειά δεν έχει ξαναγίνει.
Και αν κάποιοι διερωτώνται (χαμηλόφωνα φυσικά) γιατί επιμένω για το ΚΤΕΛ ..έ θα τους πως να μου πουν με ονοματεπώνυμο αν ταιριάζει εκεί που είναι.... ξέρετε τι μου θυμίζει ; Το περίπτερο που πριν κάμποσα χρόνια, το έβαλαν 2 δήμαρχοι και ένας σύμβουλος, στο καταλληλότερο σημείο της πόλης .....μέσα στο σιντριβάνι.
Ο Αντώνης ο Σχετάκης έκανε αγώνα να ξεμπλοκάρει την "γκρουμένη" (από το γκρούβομαι μωρέ)...Σκαλίδη ρίχνοντας 4-5 μαγαζιά και οι έξυπνοι μετά  έβαλαν στην θέση των ένα περίπτερο. 
Το ίδιο και τώρα για ξεμπλοκάρουμε την Ηρώων Πολυτεχνείου μεταφέρουμε σε αυτήν ότι έχουμε και δεν έχουμε.....
Λογική στο πηλήκιο που έλεγε και ο μεγάλος ΓΑΠ...από όλους όσους θέλουν να αναδείξουν την πόλη της Κισάμου.... αλλά δυστυχώς δεν μπορούν!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: