Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

Ώρα 08.30 στην μεγάλη κατάληψη της ΔΟΥ Κισάμου βρίσκονται 4 άτομα .... τελικά ξεφουσκώσαμε στην προθέρμανση. Δεν είναι για αγώνες και διεκδικήσεις ο Καστελλιανός ας το καταλάβουμε..εξάλλου δεν υπάρχει και ο επαναστάτης πλέον για να μας ξεσηκώσει. 
Πάντως ενδιαφέρον έχουν και οι δηλώσεις της αντιπολίτευσης για το θέμα..... ότι άργησαν να κάνουν τις κινήσεις αυτές και τώρα είναι πολύ αργά...και το ερώτημα μου είναι απλό..... γιατί πρέπει η αντιπολίτευση να ακολουθεί την δημοτική αρχή; Αν ήθελε θα μπορούσε να κάνει αυτή την μάζωξη 1 μήνα πριν ώστε να καπελώσει και την δημοτική αρχή...αλλά που τέτοια τύχη, μήπως έχει και αυτή κόσμο να τους ακολουθήσει; 
Με απλά λόγια, πάλι τρέχουμε πίσω από τα γεγονότα...όπως ξέρουμε και όπως είμαστε μαθημένοι.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: