Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΑΣ ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ

Παρουσία αστυνομικής δύναμης, νωρίς το πρωί έγινε προσπάθεια να μεταφερθούν τα αρχεία της ΔΟΥ Κισσάμου στα Χανιά, ωστόσο, οι κάτοικοι που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το κτίριο της Εφορίας στο Καστέλλι, εμπόδισαν τη μεταφορά. Εν τω μεταξύ, ο Δήμος Κισσάμου έχει ήδη υποβάλει την πρότασή του για στέγαση της ΔΟΥ Κισσάμου στο κτίριο του παλιού Δημαρχείου Μηθύμνης, προκειμένου να γλιτώσει το κόστος του ενοικίου το ελληνικό Δημόσιο.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ..γιατί φυλάνε κάτι που έχει φύγει εδώ και πολύ καιρό.... 
Τι φοβούνται να μην πάρουν από το κτήριο, τις καρέκλες και τα τραπέζια; 
- Είναι ώρα να καταλάβουμε ότι αυτή η υπηρεσία χάθηκε από το Καστέλλι ..τις άλλες πρέπει να φυλάμε τώρα..ΙΚΑ-Πυροσβεστική-Κέντρο Υγείας.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: