Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΔΗΜΑΡΧΟΣ....

..το πιο σύντομο ανέκδοτο
Δεν ξέρω που θα πάει αυτή η κατάσταση, αλλά και οι περικοπές στην Αυτοδιοίκηση είναι πλέον δραματικές. Τα τελευταία νέα είναι τόσο ανησυχητικά που ήδη αρκετοί δήμαρχοι και στην Κρήτη σκέφτονται να παραδώσουν τα κλειδιά! Τους κόβει εκ νέου τις αποζημιώσεις, ειδικά όσοι παίρνουν πχ σύνταξη θα λαμβάνουν πλέον από το δήμο...200 ευρώ, κόβονται οι σύμβουλοι, η αποζημίωση των δημοτικών συμβούλων, μπαίνει ψαλίδι και στα συνταξιοδοτικά τους! 'Από σήμερα κιόλας πρέπει να φύγουμε' λένε πολλοί και το δημαρχιλίκι πλέον μοιάζει με ανέκδοτο...

Υ.Σ Δημοσιεύτηκε σε Ηρακλείωτικο σαιτ.... και εδώ φαίνεται η αγάπη κάποιων για την αυτοδιοίκηση...φυσικά το πιο τραγικό είναι ότι τους κόβει τους συμβούλους .... και πλέον δεν μπορούν να λειτουργήσουν κανονικά και προσοδοφόρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: