Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ......


Αναβαθμισμένο γήπεδο ποδοσφαίρου με την τοποθέτηση νέου φυσικού χλοοτάπητα και άλλα έργα αποκατάστασης που ήταν απαραίτητα αποκτά το επόμενο διάστημα η Νέα Αλικαρνασός, οι Δημότες που ασχολούνται με τον αθλητισμό και το Αθλητικό Σωματείο ο «ΗΡΟΔΟΤΟΣ».
Ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης ήδη έχει υπογράψει τη Διακήρυξη του έργου δηλώνοντας ότι η Δημοτική Αρχή στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό με ουσιαστικές παρεμβάσεις στις αθλητικές υποδομές.
Υ.Σ Ο Ηρόδοτος είναι αντίπαλος το Κισαμικού στο περιφερειακό πρωτάθλημα  ...η μόνη διαφορά ότι βρίσκεται σε μια μεγάλη πόλη που ιθύνοντες ενδιαφέρονται για τον αθλητισμό, καθημερινά.

Και μιας και μιλάμε για ποδόσφαιρο δείτε πως μας βλέπουν οι Κρητικοί Ηρακλειώτες.....Με βάση την εικόνα που έδειξαν στα φιλικά αλλά και τις μεταγραφές, ο ΠΟΑ και ο Ηρόδοτος είναι τα πιο «καυτά» φαβορί για τον τίτλο και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Η ομάδα του Ατσαλένιου έχει εκφράσει ανοιχτά τις φιλοδοξίες της ενώ στην Αλικαρνασσό οι τόνοι είναι πιο χαμηλοί. Από τις υπόλοιπες ομάδες του Ηρακλείου, ο Γιούχτας και η ΑΕΚ φαίνεται να είναι σε καλύτερη μοίρα. Το συγκρότημα των Αρχανών διαθέτει ένα αξιόλογο σύνολο ενώ οι «κιτρινόμαυροι» που επιστρέφουν μετά από αρκετά χρόνια στην κατηγορία, σίγουρα μπορούν να σταθούν με αξιώσεις. Σε ό,τι αφορά τον ΠΑΟΚ και τον Πατούχα, η αποδυνάμωση είναι αισθητή και ο στόχος είναι φυσικά η παραμονή. Από τις ομάδες εκτός Κρήτης, ο Κισσαμικός είναι σαφέστατα ο πιο δυνατός. Οι πρωταθλητές Χανιών διαθέτουν αρκετούς έμπειρους παίκτες και μπορούν να πλασαριστούν ψηλά.
Είμαστε εκτός Κρήτης έτσι και αλλιώς......

Δεν υπάρχουν σχόλια: