Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΛΠΑΖΕΙ.....


Κισαμικός - Αναγέννηση Ιεράπετρας 3-0
Την τρίτη του συνεχόμενη νίκη πήρε στο πρωτάθλημα ο Κισαμικός, επικρατώντας άνετα 3-0 της Αναγέννησης Ιεράπετρας εντός έδρας.
Μόλις στο 13' ο Παπαθανασίου έβγαλε μόνο του τον Δρακάκη και εκείνος με όμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 53' οι γηπεδούχοι έκαναν δύο τα τέρματά τους, όταν ο Παπαθανασίου έκανε την κεφαλιά, ο Μαστοράκης έδιωξε πάνω στη γραμμή, όμως ο βοηθός του διαιτητή Βισκαδούρου υπέδειξε πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή.
Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 80', όταν ο Περράκης είδε έξω από την εστία του τον Ταρτάλα και με μία υπέροχη λόμπα τον «κρέμασε».
Κισσαμικός (Βασίλης Γκούμπλιας): Συροκάκης, Δαμανάκης, Ρουσάκης, Φραγκιουδάκης (46' Σαλταπίδας), Καρβουνιάρης, Μουρκάκης, Τσεσμελής, Σταυρακάκης, Παπαθανασίου, Δρακάκης (78' Ζ. Κομπογεννητάκης), Χατζηλιόντας (68' Περράκης).
Αναγέννηση Ιερ. (Νίκος Δεδελετάκης): Χ. Ταρτάλας, Πετράκης (59' Τοψιδέλης), Χνάρης, Ιασωνίδης,Χατζάκης (31' λ.τ. Δετοράκης), Πηγιάκης, Χρυσοφάκης, Μαστοράκης, Δεδελετάκης, Κουγιουμουτζάκης, Μπαριτάκης (78' Λαμπράκης).
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 1 ΠΟΑ.....................12
 2 ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ............9
 3 ΓΙΟΥΧΤΑΣ...............8
 4 ΗΡΟΔΟΤΟΣ.............7
 5 ΕΡΜΗΣ Ζ................5
 6 ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ.....4
 7 ΠΑΟΚ....................3
 8 ΠΑΤΟΥΧΑΣ.............3
 9 ΑΕΚ.......................2
10 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ι.......2


Δεν υπάρχουν σχόλια: