Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

ΛΥΚΕΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες ένταξης του έργου "Ανέγερση του Ενιαίου Λυκείου Κισάμου" στο Προγραμματισμό έργων ΣΔ ΙΤ Κρήτης που υλοποιεί η Ανώνυμη Εταιρεία Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚΑ.Ε), απαιτείται τροποποίηση της Επέκτασης Σχ. Πόλεως Κισάμου στο Ο.Τ Γ259 με αριθμό οικοπέδου 05Ν. Συγκεκριμένα πρέπει να χαρακτηρισθεί ο προαναφερθείς χώρος ως Σχολικός.......... Το Δ ημοτικό Συμβούλιο μετά τα παραπάνω έχοντας υπόψη του την υπ.αρ.80/2011 απόφασή του και διαλογική συζήτηση
Αποφασίζει κατά πλειοψηφία
Εγκρίνει την τροποποίηση του Σχεδίου Πόλεως Κισάμου και χαρακτηρίζει το οικόπεδο της Τράπεζας Γης του Σχ.Πόλεως του Δήμου που βρίσκεται στο ΟΤ Γ.259 με ΚΑ 05Ν και έχει εμβαδόν 3.187,51 τ.μ..,ως σχολικό χώρο για την ανέγερση του Ενιαίου Λυκείου Κισάμου.
Αυτά το 2011, το 2012 το ξεχάσαμε τελείως και τα παιδιά ετοιμάζονται για κατάληψη με ένα έτοιμα να είναι αυτό....σίγουρα θα περάσουν και από τον δήμο και σίγουρα θα πάρουν την ίδια απάντηση .....θα δούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: