Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Συνεδρίαση Σχολικής Επιτροπής
Θέμα: Αποδοχή πίστωσης-Θέρμανση Σχολικών κτηρίων
Σχετικά με το θέμα η άποψή μας είναι:
α) Συμφωνούμε με την αποδοχή πίστωσης
β) Επισημαίνουμε για μία ακόμα φορά ότι οι πιστώσεις από το Υπουργείο για τις συνολικές ανάγκες της παιδείας είναι ελάχιστες και ζητούμε ο Δήμος και οι φορείς του να αγωνιστούν συντονισμένα για την βελτίωση της χρηματοδότησης για την παιδεία.
γ) Ο Δήμος έχει πλήρη ευθύνη για το γεγονός ότι έως σήμερα δεν έχει υπάρξει προμήθεια με διαγωνισμό πετρελαίου για τις σχολικές μονάδες.
δ) Η αδιαφορία και σειρά πλημμελειών έχουν οδηγήσει τους μαθητές σε κατάληψη.
ε) Ζητούμε να ασκηθεί, επί τέλους από τον Δήμο, πολιτική με ίδιους πόρους, η οποία θα δίδει βάρος στην παιδεία, τον πολιτισμό, την υγεία και τον εθελοντισμό.
Για την Δημοτική ομάδα ο Επικεφαλής
          Κουκουράκης Κωνσταντίνος  

Δεν υπάρχουν σχόλια: