Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ....

Εισήγηση του κ. Κουκουράκη σχετικά με την απαίτηση του κράτους να απολυθούν υπάλληλοι του Δήμου!
Σχετικά με το θέμα ζητούμε να μην εφαρμοσθεί ο Νόμος 4093/2012 ο οποίος αφορά την διαθεσιμότητα (απολύσεις) των εργαζομένων στο Δημόσιο και στους ΟΤΑ. Να καταργηθούν όλες οι διατάξεις που οδηγούν σε ύφεση την οικονομία, στο κλείσιμο των επιχειρήσεων σε απολύσεις στο Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και σε εξαθλίωση την κοινωνία.
Αντιθέτως να προχωρήσει η αναμόρφωση αναδιάρθρωση εκσυγχρονισμός του ίδιου του κράτους και των φορέων ώστε να μειωθούν τα φαινόμενα της πολιτικής και οικονομικής διαφθοράς. Αυτοί είναι και οι κύριοι λόγοι οι οποίοι οδήγησαν την Ελλάδα και τους Έλληνες στην χρεοκοπία και όχι οι δήθεν υπεράριθμοι δημόσιοι υπάλληλοι.
Τα δημοσιευμένα στατιστικά στοιχεία αποδεικνύουν την πραγματικότητα. Περίπου το 42% είναι ο μέσος όρος του κράτους στην Ευρώπη.
Περίπου το 42% του ΑΕΠ είναι ο μέσος όρος του κράτους στην Ελλάδα και με την ποσόστωση στις προσλήψεις και τις απολύσεις ο μέσος όρος στην Ελλάδα προφανώς είναι χαμηλότερος.
Όσον αφορά το θέμα προτείνουμε:
α) Ο δήμαρχος να μην υπογράψει καμία διαπιστωτική πράξη
β) Το ΔΣ να μην προχωρήσει σε κατάργηση οργανικών θέσεων
γ) Ο Δήμος να  προσφύγει έστω και αργά στο ΣΤΕ κατά του Ν 3852/2010
 (Καλλικράτης) οποίος δημιουργήθηκε προκειμένου οι Δήμοι να υποχρεωθούν σε πολιτικές εξυπηρετήσεις των μνημονιακών αναγκών και όχι πολιτικές εξυπηρετήσεις του Δημόσιου Συμφέροντος.
δ) Η ΚΕΔΕ επιτέλους να αγωνισθεί πραγματικά για να αντιστραφεί ο κατήφορος της ΤΑ.
                 Για την Δημοτική Παράταξη ο Επικεφαλής
                          ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ      

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτός καλά τα λέει , αλλά ποιός από αυτούς θα τον ακολουθήσει και θα πολεμήσει για το καλό του συνόλου , που έχουν μάθει στο "δεν υπάρχουν λεφτά" και με αυτό λύνουμε όλα τα προβλήματα του δημότη.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ! ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΑΣΤO... Α! ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙA...

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Εμπλέξαμε με τους βαλτούςλοιπόν... ενώ εσύ δεν είσαι!!:

Ανώνυμος είπε...

μήπως κουμπάρε εμένα του βαλτού μπορείς να μου πεις τι έγινε με τα γερμανικά λάδια τα τιμολόγια με το φπα με τους πλατάνους με το κτελ με την κυκλοφοριακή ρύθμιση της πόλης μας με την μαρίνα με την παράκαμψη τοπολίων - έλους με τον βιολογικό με την ανάδειξη της παραλίας νοπήγεια μέχρι την πόλη μας με την γραμβούσα τον μπάλο το ελαφονήσι με το θάψιμο του σχετάκη με την ανεν με τα σχολεία μας που δεν έχουν θερμανση και κτίρια και και Α και άμε να του πεις εσύ καλή επιτυχία που όταν σε συμφέρει είστε κολλητοί εγώ ούτε τον γνωρίζω.οκ

Ανώνυμος είπε...

¨οπα , άρχισαν τα όργανα για της δημοτικές πολύ νωρίς βλέπω!!!!!
Καταρχίν , ο ένας ανώνυμος δεν φαίνεται και τόσο άσχετος τον βλέπω ενημερωμένο για τις πιτσιχουλιές της δημοτικής μας αρχής και μάλλον έχει παιδί σε σχολείο στο Καστέλλι...ο δεύτερος ανώνυμος καταρχίν γράφει με κεφαλαία που σε ιστοσελίδα σημαίνει εκνευρισμό , γιατί???...τι φοβάται από τον ΚΟΥΚΟΥΡΑ όπως γράφει ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ , βέβαια το ύφος του και η φρασεολογία του σε συνδυασμό με αυτά που γράφει ο άλλος ανώνυμος μάλλον σε κάποιον συγκεκριμένο δημοτικό σύμβουλο που κάθεται σε κεντρική καρέκλα στο Δ.Σ. αναφέρεται!!!!!
Εγώ ένα μόνο πράμα θα πω και θα γράψω , εάν δεν είχαν συμμαχήσει όλα τα συμφέροντα όλων των μεγάλων πρωην κομμάτων οικονομικά και μικροπολιτικά εάν ο Δαμιανάκης ο Βολουδάκης και οι λοιποί παλαιολιθικοί κομματοπαράγοντες της Κισάμου δεν έπαιζαν αυτό το συνηθισμένο τόσα χρόνια άθλιο παιγνίδι τους και εάν ο πολίτης δεν μετρούσε περισσότερο το μνημόσυνο το κέρασμα και την μικροιδιοτέλεια σαν βασικό λόγο το που θα ρίξει την ψήφο του ....το αποτελέσμα θα ήταν ένα και μοναδικό...ο Κούκουρας Δήμαρχος και σίγουρα παρόλο τα κάποια μειονεκτήματα του σίγουρα η Κίσαμος Μας θα ήταν σε πολύ διαφορετική μοίρα από ότι την έχουν καταντήσει τώρα...η δυστυχία είναι ότι αυτή η 4ετία ή 3,5ετία η και 5ετία ήταν η πιο κρίσιμη και η τελευταία με χρήματα , αλλά αυτή παέι χάθηκε...η συνέχεια θα δήξει αλλά σίγουρα μέχρι τότε πολλά θα έχουν αλλάξει και ΠΟΛΛΑ μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ θα έχουν βγει στην φόρα που πολλοί δεν θα έχουν που θα κρυφτούν ...να έχετε υπομονή , κάτι βέβαια που δεν το έχει μέσα στο DNA του ο Έλληνας.
Ο έχων το θάρρος της γνώμης του και της υπογραφής του...
Ιάκωβος Σπερελάκης από το καμμένο και τώρα πλυμμηρισμένο αλλά πάντα δυνατό Κούνενι Κισάμου.