Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Ας κάνουμε ένα έρανο και τα λεφτά που δίνουμε για καφέ μιας μόλις βδομάδας ας τα μαζέψουμε, είμαι σίγουρος ότι μας φτάνουν να αποτελειώσουμε το πάρκο συγκοινωνιακής αγωγής στα Γλυκορίζια.
Είναι δυνατόν ένα έργο εκατομμυρίων να μένει μισοτελειωμένο και στα χέρια του κάθε επιτήδειου; Ήδη τα πρώτα συμπτώματα διάλυσης -καταστροφής και κλεψιάς είναι ορατά.... 10 μέτρα συρματόπλεγμα θέλει ακόμα για να κλείσει και να μην μπαίνει κανένα στον χώρο....αλλά ουδείς συγκινείται...τι χάλια είναι αυτά; Είναι μακρυά βέβαια από την λεωφόρο .... και δεν μας βολεύει να πάμε να το δούμε .....

2 σχόλια:

Χριστίνα Κ. είπε...

Εκει κοντά δεν ξεκίνησε κάποτε και το κλειστό κολυμβητήριο ή δεν είμαι σωστά ενημερωμένη?Αυτό τι απέγινε?

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Κλειστό γυμναστήριο....σσσσσσ μην το φωνάζεις δυνατά θα μας ακούσουν!!!