Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ;

Το ότι δεν μαζεύονται τα σκουπίδια από την πόλη είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί αυτήν την χρονική περίοδο.... και μπορεί να είναι απόφαση του σωματείου των εργαζομένων στους ΟΤΑ, αλλά με την κεντρική εξουσία να αδιαφορεί....ποιος γίνεται τελικά αποδέκτης αυτής της διαμαρτυρίας;
-Φυσικά οι πολίτες που βλέπουν την βρωμιά να γίνεται .. επικίνδυνη και να στοιβάζεται μέρα με την μέρα έξω από τις πόρτες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: