Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


 Σαν απερχόμενη πρόεδρος του Α.Ο.Κισάμου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνεργάστηκαν και βοήθησαν στην προσπάθεια την δικιά μου και του συμβουλίου,να ανεβάσουμε το δείκτη του αθλητισμού στην Κίσαμο ψηλά.
 Πρωτίστως να ευχαριστήσω τον Δήμο Κισάμου, τους αντιδημάρχους Μιχ. Μουντάκη και ιδιαίτερα τον Γ. Σκορδιλάκη, για τη μέριμνα σε θέματα που αφορούν τον όμιλο και τον αθλητισμό, γενικά.
  Ιδιαίτερα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βασίλη Γλαμπεδάκη, που σαν Ταμίας του ομίλου, ήταν πάντα, όχι μόνο τυπικά, αλλά και ουσιαστικά, άψογος στις οικονομικές συναλλαγές μας και στην Κατερίνα Παπαδάκη - Παπαευαγγέλου που σαν Γεν. Γραμματέας, όχι απλά είχε την γραμματιακή υποστήριξη, αλλά προλάβαινε πάντα έγκαιρα όλα τα "γραφειοκρατικά".
  Να ευχαριστήσω επίσης τους προπονητές και εκπαιδευτές των παιδιών μας : Λ. Αννουσάκη, Ηλ. Καυμενάκη,  Χρ. Κουτσαυτάκη, Π. Λουκάκη, Αλ. Μαρινάκη,  Κ. Παπακωνσταντίνου, Μ. Σταματάκη, Δ. Σχοινοπλοκάκη, Μ. Χαιρετάκη, Μ. Χριστοφοράκη, Γ. Ψαράκη και τον οδηγό μας Γ. Χοχλάκη.
  Η  αποχώρηση μου από τον όμιλο οφείλεται σε σχετική-αθλητική-  επαγγελματική  μου ενασχόληση.
  Θέλω να τονίσω ότι κληροδότησα στο νέο Δ.Σ. έναν Α.Ο.Κ. που βρίσκεται, αν όχι στην καλύτερη, σε μία από τις καλύτερές του στιγμές, με ένα δυναμικό 200 περίπου αθλουμένων, μικρών και μεγάλων, για το οποίο πρέπει καθημερινά να νοιάζεται, να αγωνίζεται και να αγωνιά.
  Είναι καθήκον μας η σωστή και ποιοτική εκγύμναση, η ασφάλεια στην μεταφορά, η καλή ψυχική και σωματική υγεία των αθλουμένων.
  Η εποχή μας χρειάζεται ανθρώπους που να εμπνέουν εμπιστοσύνη και ασφάλεια και να εμπνέονται από προθυμία, ανιδιοτέλεια εθελοντισμό, φυσικά, και αγάπη για τον αθλητισμό και τα παιδιά, και από τέτοιους αποτελείται το νέο Δ.Σ. του Α.Ο.Κ.
 Τους εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο τους.
  Με εκτίμηση 
 Χριστίνα Παπαδάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: