Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

1.1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ...

σε 48 δήμους για αντιμετώπιση φτώχειας!
Επιχορήγηση σε Δήμους της Χώρας για βοηθήματα ένδειας και αντιμετώπιση άμεσων βιοτικών αναγκών λόγω φυσικών καταστροφών....... Η πολιτεία λοιπόν εγκρίνει, βάσει των ανωτέρω, με χρέωση του λογαριασμού του Υπουργείου που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων υπό τον τίτλο «Κάλυψη των πάσης φύσεως αναγκών των ΟΤΑ κ.λπ.», τη χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης συνολικού ποσού 1.172.086,00 € σε Δήμους της Χώρας όπως εμφανίζονται στον πίνακα που ακολουθεί, αποκλειστικά και μόνο για βοηθήματα ένδειας και αντιμετώπιση άμεσων βιοτικών αναγκών λόγω φυσικών καταστροφών.
Τον πίνακα μπορείτε να τον βρείτε στην διαύγεια με κωδικό ΑΔΑ: Β4Μ7Ν-ΞΗ4 !! θα διαπιστώσετε ότι δεν είμαστε στον πίνακα και έτσι δεν παίρνουμε φράγκο παρ' όλη την καταστροφή που πάθαμε (Εννιά Χωριά) και από τις φωτιές αλλά και από τις πλημμύρες......Μάλλον είμαστε πλούσιος δήμος !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: