Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΕΡΜΗΣ-ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ 1-0

Τέλος πρώτου ημιχρόνου 0-0 με λίγες καλές στιγμές η αναμέτρηση στα Ζωνιανά λόγω της βροχής και του αέρα. Οι μοναδικές καλές στιγμές ήταν για τον Ερμή που απείλησε στο 8 και στο 17 με τον Βαρούχα.
Εδώ μπορείτε να ακούσετε τον αγώνα ζωντανά!!!
1-0 στο 73' από τον Δ. Κλείνη, ο Ερμής Ζωνιανών προηγείται!
Δυστυχώς για άλλη μια Κυριακή δεν τα κατάφερε ο Κισαμικός σε μια έδρα που πέρυσι για τα μπαράζ της ανόδου είχε φέρει 1-1! Έτσι η ομάδα μας έπεσε άλλη μια θέση στην βαθμολογία......
Κισσαμικός (Βασίλης Γκούμπλιας): Συροκάκης, Ντεντάκης (78’ Χαλιβελάκης), Τσεσμελής, Ζαχ. Κομπογεννητάκης, Σταυρακάκης (55’ Φραγκιουδάκης), Σαλταπίδας (52’ Περράκης), Δρακάκης, Καρβουνιάρης, Μουρκάκης, Δαμανάκης, Κουλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: