Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ

Τελικά βρήκαμε που θα κάνουμε το χωριό του Άι Βασίλη στην Κίσαμο...στην Λίμνη Ιναχωρίου....
" Ιδανικό μέρος, για χωριό του Άι Βασίλη, η Λίμνη Ιναχωρίου με την ομώνυμη λίμνη της και το καταπληκτικό έργο που έχει κατασκευαστεί από τον εργολάβο Τσαλίκη μετά από έμπνευση του Κούκουρακη και πολύ αγώνα από τον Δήμο Ιναχωρίου!" 
Για όσους δεν ξέρουν η λίμνη της Λίμνης....είναι λίγο έξω από το χωριό απέναντι από το Έλος ..δεξιά προς Βλάτος όπως πηγαίνουμε Ελαφονήσι και αριστερά λίγο έξω από το Έλος όπως ερχόμαστε για Καλουδιανά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: