Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....


Στα 780.000 ευρώ υπολογίζεται η δαπάνη του Δήμου Χανίων για την ανακατασκευή του δημοτικού σταδίου Περιβολίων. Αυτό αναφέρθηκε στη χθεσινή παρουσίαση του απολογισμού του έργου στο Δημοτικό Συμβούλιο, στην οποία έγινε και η αποδοχή της δωρεάς μιας σειράς έργων που έγιναν στο στάδιο από την Π.Α.Ε. Πλατανιάς.
Συνολικά, όπως παρουσίασε με έγγραφό του ο κ. Πρωτοπαπαδάκης, στο στάδιο Περιβολίων:
• Είχε εγκριθεί από τον Νοέμβριο του 2011 το έργο τοποθέτησης σκεπάστρου στις κερκίδες ύψους 303.000 ευρώ.
• Μετά την άνοδο του Πλατανιά και προκειμένου να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο στάδιο στην πόλη των Χανίων εγκρίθηκε το ποσό των 307.000 ευρώ για την ανακατασκευή των κερκίδων.
• Η κατασκευή της νέας κερκίδας έγινε με αυτεπιστασία, δηλ. με συνεργεία του Δήμου Χανίων και κόστισαν μόνο τα υλικά.
• Συνολικά δαπανήθηκαν 780.000 ευρώ και άλλα 140.000 ευρώ είναι έτοιμα να διατεθούν για συμπληρωματικά έργα, αν προκύψει κάποια τέτοια ανάγκη.
• Aπό την Π.Α.Ε. Πλατανιάς έγινε η κατασκευή των δημοσιογραφικών θεωρείων, του συστήματος αποστράγγισης και η τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα, όπως επίσης και 650 πλαστικών καθισμάτων. Ενώ ο αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. και εργολάβος κ. Μαθιουλάκης πραγματοποίησε έργα χωματουργικά, τα οποία τα χάρισε στην Π.Α.Ε. και κατά συνέπεια και στον Δήμο. Από Χαν. Νέα

Πάνω από 1.000.000 ε δηλαδή με αυτά που έκαναν Πλατανιάς και εργολάβος.....Δεν μας πετάτε και μας μερικά μπας και φτιάξουμε τα στοιχειώδη; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: