Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΟΥΣ...

Έφυγε η Μαρία και το κλείσανε.....
Να ένας καλός λόγος που έπρεπε να κατέβουμε σε διαμαρτυρίες και κλεισίματα δρόμων και μαγαζιών..... όχι για τις εφορίες; Αλλά είπαμε προτεραιότητα έχουν άλλα αυτά που θα μας φέρουν το ατομικό μαμ και όχι η υγεία και η φροντίδα των ηλικιωμένων.
Μάλιστα στην περίπτωση αυτή προκύπτει και πόσο μας υπολογίζουν όλοι.... παρ' όλο που ο δήμος Κισάμου έστειλε έγγραφο στις 18-1-2013, στον Υπουργό Υγείας, Βουλευτές του Νομού και αρμόδιους φορείς, για να εκφράσει την έντονη διαμαρτυρία του για το γεγονός ότι ενώ έχει παρθεί η απόφαση για ορισμό δυο ιατρών ..... γιατρό δεν είδαμε!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: