Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ


Λίγες ώρες μετά το μεσημέρι στον κεντρικό μας δρόμο-  λεωφόρο!!!!! την λέμε  οι ιθαγενείς- και η Κίσαμος δείχνει το  μεγαλείο της προχειρότητας της, και πιο πολύ δείχνει πως έχει ανθρώπους που δε σκέφτονται ή δεν έχουν βγει από τον τόπο τους ή αν έχουν βγει δεν παραδειγματίστηκαν από κάτι καλό που είδαν.
Αφορμή για το αλαλούμ που παρατηρείται είναι η θέση του πουθενά που το λένε λέει Κ.Τ.Ε.Λ.
   Σε ώρα αιχμής κίνησης δεκάδες μαθητές, πολίτες, ταξιδιώτες, αυτοκίνητα μικρά μεγάλα, μηχανάκια ασφυκτιούν και μέσα σε αυτά λεωφορεία να προσπαθούν να φορτώσουν.
Αλίμονο και βρεθείς να περάσεις και εσύ με το αυτοκίνητο σου.
Είναι να απορεί κανείς με την παροχή υπηρεσιών της επιχείρησης Κ.Τ.Ε.Λ. και με το που δεν ιδρώνει το αυτί τους, αλλά και αυτοί που δίδουν τέτοιες άδειες!!!!!!
Απορία : Κάτω από την πλατεία Τζανακάκη, μεγάλη έκταση ασφαλτοστρωμένη, με μια προκατασκευασμένη, στέγαση και τουαλέτες δεν έκανε; δεν κάνει; Τόσο φτωχό είναι το Κ.Τ.Ε.Λ.
Έλεος πια. Και περιμένουμε και τουρισμό!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: