Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΜΠΕ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΙΝΕΣ... ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ

Μια κουλούρα σύρμα υπολείπεται για να κλείσει η είσοδος του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής, έργο 350.000Ε  βοσκότοπος..... Αν δεν βλέπετε καλά πρόβατα βόσκουν μέσα αντί να μαθαίνουν-παίζοντας τα παιδιά μας. Φυσικά εμείς σαν καλοί γονείς δίνουμε από 15Ε για να πάνε στο Ακρωτήρι στα Χανιά να μπουν στα αυτοκινητάκια του εκεί πάρκου..... Μήπως είναι ώρα να κάνουμε κανένα έρανο;
Και για να μην λένε ότι στα πάντα φταίνε οι σημερινοί τεράστια ευθύνη για αυτό το χάλι έχει και η προηγούμενη δημοτική αρχή. Τεραστιότατη!!

Υ.Σ Να κάτεχα τουλάχιστον ο βοσκός σας δίνει κανένα κεφαλοτύρι το 6μηνο;

Τελικά στην σημερινή συνεδρίαση... τα βρήκαν με απλή αναλογική ....ο εργολάβος ήθελε άλλα 150.000Ε του δώσαμε 80.000Ε (στραγάλια είναι;) που θα τα πάρει σε 3-4 χρόνια και το καλοκαίρι θα τελειώσει το έργο...... την κουλούρα με το σύρμα να μην ξεχάσει να πάει!!!
Τώρα βέβαια έργο στο Καστέλλι 400.000Ε είναι λίγο αλμυρούτσικο, αλλά λεφτά υπάρχουν για να κλείνουμε πληγές!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Γιάννη είσαι φοβερός! ! !