Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΞΕΝΟΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ.....


....στο ΤΤ- Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στη διαδικασία πώλησης του!
Στον αέρα βρίσκονται εργαζόμενοι και το Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο καθώς υπάρχει εμπλοκή στις διαβουλεύσεις για τις νέες συμβάσεις. Οι δυο πλευρές αλληλοκατηγορούνται για υπαναχώρηση από τα συμφωνηθέντα και κάθε μια επικαλείται διαφορετικά σημεία. Μέχρι σήμερα πάντως το Νέο ΤΤ δεν έχει -θεωρητικά- εργαζομένους.
Σύμφωνα με τους εργαζομένους ναι μεν παρέλαβαν τις συμβάσεις εργασίας του νέου ΤΤ οι οποίες όμως είναι ορισμένου χρόνου, ενώ η συμφωνία με τη διοίκηση προέβλεπε να είναι αορίστου. Ταυτόχρονα οι υπάλληλοι της θυγατρικής εταιρίας του Ταμιευτηρίου. ΤBank, πρώην Aspisbank παρέλαβαν συμβάσεις αορίστου χρόνου. 
Η διοίκηση υποστηρίζει ότι οι εργαζόμενοι με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν επιπρόσθετες παροχές και δεν δέχονται το μοντέλο Proton bank ή Τbank. 
Άνθρωποι που γνωρίζουν τις εξελίξεις αλλά επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους επισημαίνουν ότι η εμπλοκή προκλήθηκε μετά από παρέμβαση τράπεζας που ενδιαφέρεται για την εξαγορά του ΤΤ αλλά διαφωνεί με τη διατήρηση των εργαζομένων.
Οι ίδιες πηγές εντάσσουν στο ίδιο πλαίσιο και το έγγραφο της ΕΚΤ με το οποίο γίνεται λόγος για λάθος πολιτική στη διαχείριση των εργαζομένων.
Αυτό σημαίνει ότι το επιχειρηματικό και πολιτικό lobbying για την απόκτηση του νέου -καθαρού πλέον- ΤΤ εντείνεται και ότι θα υπάρξουν εξελίξεις ίσως και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: