Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής ήταν της τάξεως των 520.000Ε, (χρήματα που έφταναν να τελειώσει και να φάνε και οι εκβραχισμοί) όμως ο εργολάβος για να πάρει το έργο (ήταν στην μόδας, τότε) έδωσε έκπτωση τεράστια, κοντά στο 40% με αποτέλεσμα στο τέλος να μην φτάσουν τα λεφτά.
-Εβίβα λοιπόν στα κορόιδα (τώρα) που θα πληρώσουν την διαφορά ...δηλαδή εμείς!
Πάντως έκπληξη είναι που κάποιοι ζήτησαν για το έργο μελέτη βιωσιμότητας..... καλά όπως πάτε στο τέλος θα ζητήσετε μελέτη βιωσιμότητας και για τις παιδικές χαρές..... Άντε να τελειώνουμε μ' αυτό το πάρκο και ας καταλάβετε ότι είναι για να μάθουν τα παιδιά μας να κυκλοφορούν ..... και να μην σκοτώνονται ...στις λεωφόρους σας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: