Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ


Από τα Χανιά μας έρχονται τα νέα του Κισαμικού..Οι ιθύνοντες έχουν τα κονέ τους εκεί και αυτοί μας γράφουν!!!
.......Μία μεταγραφή και δυο αποχωρήσεις προέκυψαν για τον Κισαμικό!
Ο Κώστας Γκολέμης, που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Ρούβα και πανηγύρισε πέρσι άνοδο στη Super League με τον Πλατανιά, υπέγραψε στη χανιώτικη ομάδα και θα πλαισιώσει τους Βλαχάκη και Συροκάκη στις θέσεις των τερματοφυλάκων. Από εκεί και πέρα όμως ξαφνικά προέκυψε το, κοινή συναινέσει, «διαζύγιο» με τον Νίκο Τσεσμελή, που είχε αποτελέσει μια από τις σπουδαίες μεταγραφές της θερινής περιόδου.
Παρελθόν αποτελεί και ο νεαρός Νίκος Χαλιβελάκης, που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.....γράφουν οι γνώστες!
Πάντως ο τερματοφύλακας μας χρειαζόταν..τι μόνο με δυο θα βγάζαμε την χρονιά;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ανοίγουν τα μάτια τους να δουν κάποιους άσχετους παίκτες που έχουν, να διώξουν κάποιον από αυτούς,μήπως και τα πάει καλύτερα η ομάδα. Αλλά μάλλον είναι και οι ίδιοι άσχετοι για να διώξουν τον Τσεσμελή. να δούμε ο τερματοφύλακας σε τι θα σας βοηθήσει. κ προπονητά καλό είναι να ανοίξετε λίγο τα μάτια σας και να αφήσετε στην άκρη τις συμπάθειες μέσα στο γήπεδο.