Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΑΜΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤHN NATURA ΕΥΚΟΛΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ-ΒΑΠΕ ΚΑΙ ΑΠΕ...

Κάποιοι άνθρωποι άρχισαν να φωνάζουν για αναθεώρηση των περιοχών όπου υπάρχει Natura, λιμναία ύδατα, και γενικά οικολογικό ενδιαφέρον! Ξέρετε γιατί; Γιατί είναι το μόνο μέρος που δεν έχουν "φάει" τα αρπαχτικά ακόμα!!! Βέβαια το ζητούμενο είναι ποιοι θα κάνουν πλέον αυτήν την πολυπόθητη την αναθεώρηση...... 
-Το διεθνές κεφάλαιο, που βλέπει κάθε τι σαν ένα σωρό χρήματα;
-Οι πολιτικοί, που εκτελούν τις εντολές τους;
-Οι πολίτες, που είναι πιόνια στα χέρια όλων και οι περισσότεροι βλέπουν την κάθε αναθεώρηση, ατομικό συμφέρον; 
-Ή μήπως από τους επαγγελματίες της Οικολογίας; 
Από ποιους άραγε; 
Η μόνη λύση είναι να μας λυπηθεί ο Θεός και ξαναδημιουργήσει τον Κόσμο, τότε μόνο μπορεί κάτι να γίνει. Γιατί εμείς μέσα σε εκατό χρόνια κάναμε τόσες καταστροφές, που δεν έγιναν όλα τα προηγούμενα χρόνια από όταν εμφανίστηκε ο άνθρωπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: