Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΜΕ JET

Στην ημερίδα της ΝΕΣΚ χθες, εκτός των τόσων κοινών στοιχείων που αναδείχτηκαν από σωστά σκεπτόμενους συμπολίτες μας, είχε και μια απρόσμενη εξέλιξη...... την αυτοπροβολή και το αυτοπαίνεμα ορισμένων.
- Αντί λοιπόν να κάνουν λίγο στην άκρη, να αφήσουν όλα αυτά τα παιδιά (τους) που για ένα και μόνο λόγο συνυπάρχουν και συναγωνίζονται  ...να δουν δηλαδή την γενέτειρα τους, την πόλη που ζουν και αναπνέουν, το ρημαγμένο χωριό τους να βγαίνει από την στενωπό των υποσχέσεων.. προσπάθησαν να μας πείσουν με ΘΑ ..μεγαλύτερα και τρανότερα τι θα κάνουν..... αυτοί ή τι έκαναν!!
Ας κάνουν(με) στην άκρη....έτσι και αλλιώς ως και σήμερα η αποτυχία ήταν γνώρισμα μ(σ)ας, ας τους αφήσουμε λοιπόν ήσυχους κι αν δεν μπορούμε ...ε τότε ας τους στηρίξουμε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: