Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΚΙΣΑΜΙΤΙΚΑ

Νέο αίμα στους πράσινους συνέδρους που εκλέχτηκαν από την Κίσαμο...πολύ νέοι και ορεξάτοι..φυσικά δεν έλειψε και η καραβάνα ....μέσα σε όλα!!! 
Αυτή η λακκούβα έξω από την τράπεζα Πειραιώς είναι σίγουρα δημιούργημα του ερευνητικού σκάφους που ψάχνει για υδρογονάνθρακες στην περιοχή...τόσο βάθος και καμιά συγκίνηση!!! 
Τώρα που είπα υδρογονάνθρακες σκέφτηκα και την δήλωση του Λιβιεράτου "Η ποσότητα αλλά και η ποιότητα των δεδομένων έχουν ξεπεράσει ακόμα και τις πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις¨.... μετά από αυτήν την δήλωση νοιώθω πλούσιος!!! 
Αν υπήρχε ένα πρωτόκολλο έργων για την πόλη της Κισάμου, ποιο νομίζετε ότι θα ήταν το πρώτο έργο που θα ήθελαν οι κάτοικοι της πρωτεύουσας του δήμου; 
-Ξέρω..ξέρω είναι τόσα πολλά που δεν θα μας έφταναν οι σελίδες.......
Τα κατσίκια είναι το πρόβλημα στα στενά των Τοπολίων, λένε οι ειδικοί, ο.κ λογικό ακούγεται και λογικότερο είναι να ανήκουν σε κάποιον ... τώρα αν δεν ανήκουν σε κανένα, να μια καλή ευκαιρία να ταΐσουμε κάμποσους που πεινούν..


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι διαπιστωσεις σου πρεπει να εχουν την καλυτερη δυνατη αισθητικη

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

πιο λιανά γιατί αδυνατώ να σε καταλάβω.... και λόγω ηλικίας....