Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΚΙΣΑΜΙΤΙΚΑ

Σκέφτομαι τώρα...το περυσινό καλοκαίρι γινόταν ο χαμός στην πόλη με τα αυτοκίνητα που το "διαπερνούσαν", ουρές ατελείωτες ....φέτος με κλειστό τον κάθετο άξονα και με το ΚΤΕΛ να κάνει ότι θέλει μες στην πόλη....θα ζήσουμε υπέροχες στιγμές!!!
3 Καρναβάλια την ίδια μέρα στο νομό, ατυχία και με την βενζίνη στα ύψη ο καθένας θα πάει στην γειτονιά του και πολύ του..... Ευτυχώς που οι Παλαιοχωρίτες το κάνουν Σαββάτο οπότε ίσως να νταμώσουμε..
Πρωτάκουστο!!! Ενέκριναν δαπάνη αφού είχε ολοκληρωθεί το έργο, λέει στην περιφέρεια και αυτό αποτελεί σκάνδαλο. Τελικά όσο περνάει ο καιρός όλα βγαίνουν στην φόρα και το κακό είναι ότι τα μαθαίνουμε..... Το θέμα βέβαια είναι αν είναι ένα τέτοιο γεγονός πρωτάκουστο!
Εκδρομή έκανε ο ορειβατικός σύλλογος Χανίων στο δύσκολο μονοπάτι από τα Φαλάσαρνα στον όμορφο Μπάλο... αρκετοί οι συμμετέχοντες στην δύσκολη αυτή διαδρομή. Να άλλη μια διαδρομή που πρέπει να μπει στους οδηγούς μας!! Οι φωτογραφίες θα δημοσιευθούν αύριο και είναι υπέροχες!!!
Μήνυση κατ' αγνώστων κατέθεσε σήμερα ο υπεύθυνος του έργου για την σήραγγα, μετά και τις αλλεπάλληλες καταστροφές που έγιναν στις "πόρτες"... και μάλλον έχει δίκιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: