Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ

Ταξίδι αστραπή έκανε σήμερα, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Γιώργος Δεικτάκης στο Λαφονήσι, θα δει με τα μάτια του αυτά που οι άλλοι τα είδαν αλλά δεν τα κατάλαβαν..ή τα κατάλαβαν και έκαναν πως δεν τα είδαν. Επόμενη στάση το ακρωτήρι της Γραμβούσας, που θα φτάσει σε λίγη ώρα. Τον συνοδεύουν υπηρεσιακοί παράγοντες και ο κ. Κουκουράκης!!! 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τον έστειλε λέει ο υπουργός να κάνει αυτοψία!!!!!!!
θα περάσει το σχοοαπ είπε αλλά και τα υβριδικά , καλά το πρώτο το θέλουν όλοι το δεύτερο ρώτησε την τοπική κοινωνία εάν θέλει????
και ιδιαίτερα εάν το λες μπροστά στην κατεστραμμένη λιμνοδεξαμενή!!!!
γιατί όμως τόση μυστικότητα από τους δημοτικούς άρχοντες , μόνοι τους ήταν και παρολίγον να τους πάρει ο αέρας , τι έγινε φοβήθηκαν τους δημότες τους η έχουν τόσο καλά φτιαγμένη την δουλειά???????

Ανώνυμος είπε...

Το θαυμαστικό για την παρουσία του Κούκουρα δεν το κατάλαβα Ιωάννη????
Αν δεν πήγαινε ο Κωστής ποιος θα εκπροσωπούσε την περιοχή μας???
Ποιος έχει δώσει τόσα χρόνια τον αγώνα και ποιος ξέρει τα πράγματα και την νομοθεσία σαν τον Κωστή???
Προφανώς και δεν θα ήταν αποδεκτό να μας εκπροσωπήσει ο Μούντος της Μονομετοχικής η ο είρωνας πρώην αντιδήμαρχος?????
Σίγουρα τις γνώσεις τις έχει ο Κουμάκης και ο δάσκαλος έστω και λίγο αργά κατάλαβε την υπόθεση.
Αλλά από ότι έμαθα ήταν και ο Σταθάκης , άρα δεν θα μπορούσε να λείπει ο Κούκουρας , γιατί τώρα ποια και η δημοτική μας αρχή κινείται στον σωστό δρόμο που ωφελεί τον Δήμο μας.
Ιάκωβος Σπερελάκης από το Κούνενι Κισάμου.
Υ.Γ. : Για ελάτε να δείτε τι νερά κατεβαίνουν από το στενό του Αγίου Γεωργίου στο Κούνενι λόγο της πυρκαγιάς , δυστυχώς τίποτε δεν έκανε ο Δήμος μας ακόμα!!!!
Γιατί??????