Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ

Μια επιστολή δημοσιεύουν σήμερα τα Χανιώτικα νέα....σχετικά με τα πεζοδρόμια στον δήμο του Πλατανιά...και δεν μπορώ να μην την αναδημοσιεύσω ...εν συντομία:

Κύριε διευθυντά, 
ένα ηλιόλουστο χειμωνιάτικο πρωινό, πηγαίνοντας μια βόλτα με το αυτοκίνητο προς το Κολυμπάρι, ένοιωσα μεγάλη έκπληξη και ευχαρίστηση, όταν περνώντας από τον Πλατανιά, είδα τα όμορφα πεζοδρόμια με τις καλαίσθητες πλάκες, με τις ράμπες κατά διαστήματα και τα όμορφα φώτα καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής, που έδιναν μια όμορφη, πολιτισμένη και ασφαλή εικόνα για τον ταξιδιώτη.
Δείγμα οτι ο κ. δήμαρχος και το επιτελείο του σέβεται τους πεζούς πολίτες και τους επισκέπτες που επιλέγουν την περιοχή για τις διακοπές τους, με ασφάλεια.
Δεν μπορώ, λοιπόν, να μην συγχαρώ τον δήμαρχο γι’ αυτήν την προσπάθεια και να του ευχηθώ καλή δύναμη και πάντα σε ό,τι κάνει να έχει επιτυχία προς όφελος των δημοτών του.
Ας λειτουργήσει σαν παράδειγμα και στον κ. δήμαρχο της πόλης των Χανίων.
......αλλά και να την συμπληρώσω...και όχι μόνο για τον δήμαρχο των Χανίων....

Δεν υπάρχουν σχόλια: