Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;....


«Δυστυχώς σήμερα στην Κίσαμο έγιναν πράγματα που δεν τιμούν κανένα. Συναντήσαμε κλίμα τρομοκρατίας από τον κόσμο, ωστόσο οφείλω να ξεκαθαρίσω πως από τον επίσημο Κισαμικό δεν έχουμε τίποτα πέρα από τις ανάρμοστες συμπεριφορές του Πασβάντη και του Φραγκιουδάκη. Θεωρούμε πως σήμερα το ποδόσφαιρο πήγε πίσω. Δεν γίνεται έτσι να πάμε μπροστά».
Δήλωση προεδρου Γιούχτα μετά την ήττα της ομάδος του από τον Κισαμικό!!!
Τώρα αφού δεν τιμούν κανένα όπως λες πρόεδρε.....όλα μέλι γάλα.... αλλά μάθε ότι τα κουρταλα είναι πάντα δανεικά...αυτά δυστυχώς παθαίνει κανείς άμα δεν προσέχει τα του οίκου του....και την φιλοξενία του. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οποτε δικαιουμαστε να κανουμε σαν απολιτιστα ζωα, για να ισοφαρισουμε τη δικη τους απολιτισια...Μπραβο!!! Υπεροχο μηνυμα!

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Ας μην τα ξαναλέμε...όποιος ασχολείται με το ποδόσφαιρο είναι απολίτιστος. Αν θέλαμε ησυχία τάξη ασφάλεια πολιτισμό θα πηγαίναμε στην εκκλησία και το Μουσείο....
Είπαμε το γήπεδο είναι εκτόνωση...
Βέβαια δεν παραγνωρίζω ότι έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά όσο και να το ψάξεις στα γήπεδα της λλάδος δεν θα το βρεις