Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΚΙΣΑΜΙΤΙΚΑ

Δημοτικός σύμβουλος είναι έτοιμος να παραιτηθεί από την θέση του γραμματέα του Δ.Σ, και αυτό θα το γνωστοποιήσει τις προσεχείς μέρες με επιστολή στα ΜΜΕ, που θα εξηγεί και του λόγους.
Την Κυριακή είναι όλα τα λεφτά για τον Κισαμικό... με νίκη πάει εκεί που του αξίζει, με ήττα στα γνωστά λημέρια, γι' αυτό όλοι θα πρέπει να βρισκόμαστε εκεί.
Κρίση και στα Καρναβάλια του νομού.... μάλλον θα είμαστε μονάχοι, εκτός αν "επιδοτηθούν" πάντως δεν θα ήταν κακή ιδέα να προσκαλεστούν αν και εφόσον το θέλουν στην γιορτή της γειτονιά μας... 
Στελιώνεται η έκθεση του Αστερίξ στο Μουσείο Κισάμου και την άλλη βδομάδα θα έχει εγκαίνια ... φυσικά θα σας κρατάμε ενήμερους....θα είναι η χαρά των μικρών, αλλά και όσοι αγαπούν τον Αστερίξ θα δουν ενδιαφέροντα τεύχη του περιοδικού από την δεκαετία 60 και μετά!
Μια ενδιαφέρουσα ομιλία έχει το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κισάμου, στο πλαίσιο των Εκατό Χρόνων από την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα, με θέμα «ο Ελευθέριος Βενιζέλος και η Κίσαμος, μέσα από ιστορικές μαρτυρίες», με ομιλητή τον κ. Σπανουδάκη Αντώνη, Δ/ντη του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κισάμου. 
Ο Νέος Εμπορικός σύλλογος είναι εργαλείο ανάπτυξης, αλλά και μοχλός συσπείρωσις στις δύσκολες ώρες.... δεν θα κάνει ποτέ κάτι που να βλάψει την περιοχή και τους ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν .. αυτό ας το καταλάβουν όλοι, και αν κάποιοι λένε εναντίων του..τότε αυτοί είναι που δεν θέλουν την ανάπτυξη και την πρόοδο της πόλης..ας το καταλάβουν και αυτοί μιας και οι περισσότεροι το γνωρίσουμε, αλλά και τους γνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: