Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

AΘΩΟΣ ... ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΤΑΙ Η ΚΛΕΨΙΑ


Αθωώθηκε χθες από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου συνταξιούχος του ΙΚΑ, ο οποίος ελάμβανε τη σύνταξη της συζύγου του που είχε πεθάνει, ενώ είχε παντρευτεί ξανά το 2007. Ο συνταξιούχος αθωώθηκε καθώς κατέβαλε συνολικά το ποσό των 7.000 ευρώ συν τους τόκους εφάπαξ χωρίς να ζητήσει δόσεις. Εκπρόσωποι του ΙΚΑ Ηρακλείου που βρέθηκαν στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου, δήλωσαν πως δεν επιθυμούν την περαιτέρω δίωξή του, καθώς ο συνταξιούχος επέστρεψε στο Ίδρυμα όλο το ποσό.
Σύμφωνα με το νέο νόμο που έχει ψηφιστεί, αν εξοφληθεί όλο το ποσό συν τους τόκους πριν γίνει το πρωτόδικο δικαστήριο, ο κατηγορούμενος απαλλάσσεται της ποινής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: