Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

ΣΗΡΑΓΓΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου, κατόπιν τηλεφωνημάτων που δέχεται από επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στις περιοχές του Έλους, της Χρυσοσκαλίτισας, της Λίμνης, καθώς και των γύρω περιοχών για το ζήτημα της διάνοιξης του δρόμου που βρίσκεται υπό κατασκευή, παρακαλεί όπως μας ενημερώσετε εγγράφως για την ημερομηνία που προβλέπεται ότι θα γίνει η παράδοση του έργου.
Οι οικονομικές συνθήκες που επικρατούν, δεν αφήνουν περιθώρια καθυστερήσεων ή παραλήψεων σε θέματα που αφορούν την επιβίωση των επιχειρήσεων αλλά και των οικογενειών που βρίσκονται στις εν λόγω περιοχές.
Παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε για την έγκαιρη παράδοση του δρόμου, ώστε να μη χαθεί η τουριστική σαιζόν και οδηγηθούν ακόμα περισσότερες επιχειρήσεις στο λουκέτο.
Περιμένουμε την έγγραφη απάντηση σας, για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου, καθώς και την προβλεπόμενη ημερομηνία παράδοσης.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: