Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΚΙΣΑΜΙΤΙΚΑ

Το τσιγαράδικο πιάστηκε ανοικτά της Κισάμου .. ευτυχώς δεν μας το φόρτωσαν, γιατί θα το βλέπαμε κανένα χρόνο δεμένο στην προβλήτα να σκουριάζει.... Άντε να πάει στο καλό !!!
Υπερωρίες γιοκ για τους ανθρώπους που μαζεύουν τα σκουπίδια..έτσι κάθε Κυριακή για να πας στον Άγιο Σπυρίδωνα κρατάς την μύτη σου.... κάτι πρέπει να γίνει!!
Για να δούμε αν θα βρούνε 150.000ε για να φτιάξουν το γήπεδο.... τόσα χρειάζονται αν θέλουν να δουν τον Κισαμικό στην Κίσαμο του χρόνου...Μάλεμε ερχόμαστε!!
Η κόντρα ήταν γνωστή...οπότε ότι έγινε αναμενόμενο.. απλά εξελίχθηκε σε λάθος μέρος, κρίμα που δεν βρέθηκαν εκεί τα ΜΜΕ να το καταγράψουν, πάντως είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε και συνέχεια αυτό που με προβληματίζει είναι.... ότι στην μέση είμαστε εμείς! 
Εγώ λέω τον Φίκο στην πλατεία Τζανακάκη να τον βαλσαμώσουμε ..μετά να του βάλουμε κανένα σημαιάκι και να μας μείνει ενθύμιο..... Αλήθεια ποιανού είναι ο Φίκος;

Δεν υπάρχουν σχόλια: