Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Παράξενη μουγκαμάρα από όλα τα ειδησιογραφικά σάιτ των Χανίων, σχετικά με την επίσκεψη του Περιφερειάρχη στην Κίσαμο...ούτε μια λέξη, ούτε καν μια μικρή αναφορά... ακόμα και η φυλλάδα που έχει δημοσιογράφους από την Κίσαμο ... μουγκαμάρα .... ρε λες να υπάρχει εντολή σιωπής; 
Και η παράκαμψη Τοπολίων, μαζί με την παράκαμψη του Έλους, είναι της τάξης των 25.000.000ε πολύ μεγάλο έργο για τα Χανιά...πολύ μεγάλο!!!
Για την Ιστορία να αναφέρω ότι παραβρέθηκαν... ο Περιφερειάρχης, ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, ο αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, ο Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Χανίων, φορείς από ΤΕΕ Δ Κρήτης, απεσταλμένοι βουλευτών ως και επιστολές αναγνώστηκαν απόντων....αλλά η μουγκαμάρα στα ΜΜΕ .... μουγκαμάρα!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όπως πάντα διορατικός Γιάννη.
Αυτό είναι η κατάρα των Χανίων και μένουν συνεχώς πίσω. ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΟΛΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ και αδιαφορούν για το κοινό καλό. Συμπέρασμα ο κ. Αρναουτάκης δεν θέλει να βάλει τα 20 εκατομ. για να γίνει το έργο και προετοιμάζει το μελάνι (της σουπιάς) για να έχει το μικρότερο πολιτικό κόστος.

Ανώνυμος είπε...

Ο αρναουτάκης δεν θα το βάλει στο ΕΣΠΑ γιατί απλά δεν θέλουν την πρόοδο της περιοχής προς αυτόν τον δρόμο , την θέλουν βιομηχανική περιοχή και ως συνήθως όλα τα χανιώτικα λαμόγια είναι μαζί του , ΑΧΡΗΣΤΟΙ όπως πάντα.