Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ......


Το έργο είναι καθαρά της Περιφέρειας αφού η Περιφέρεια το υποβάλλει στον εαυτό της. Ο Δήμος, όμως, είναι αυτός που πρέπει να πιέζει και να διεκδικεί. Διότι ο συγκεκριμένος κάθετος άξονας είναι ο δυτικότερος άξονας, πέραν του δυτικού παραλιακού Πλάτανος - Σφηνάρι, που συνδέει τις νοτιοδυτικές ακτές του νησιού και ειδικά το Ελαφονήσι με τον Β.Ο.Α.Κ. Η αναπτυξιακή του σημασία είναι τεράστια για την περιοχή. Η σύσκεψη της Τετάρτης στην Περιφέρεια απλά μας ανακοινώθηκε και εμείς ζητήσαμε να συμμετέχουμε ως Δήμος Κισάμου. Θεωρούμε πως δεν πρέπει να διυλίζουμε τον κώνωπα σε ένα έργο των Χανίων, κάτι που δεν νομίζουμε να συνέβαινε, εάν αυτό ήταν αλλού... (δηλαδή στο Ηράκλειο), τόνισε ο αντιδήμαρχος Κισάμου, κ. Νεκτάριος Κουμάκης!

Ίσως ο μόνος που μίλησε σωστά μιας και είναι και γνώστης αλλά και ενημερωμένος για τα καμώματα της Περιφέρειας....
Η άποψη μου είναι ότι θα το εντάξουν το έργο, άλλα στην πορεία θα το ..απεντάξουν λόγω καθυστέρησης .... είπαμε 25.000.000ε είναι πολλά λεφτά..και αν τα σπάσουμε σε 4άρια θα φτιάξουμε ίσαμε 6 έργα και θα ικανοποιήσουμε περισσότερους.... ψηφοφόρους!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: