Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ;

Με μικρά γραμματάκια διάβασα ότι στο περιφερειακό συμβούλιο της Τετάρτης 27-Μαρτίου στο Ηράκλειο θα εκλέξουν μέλος για εκπροσώπηση στο διοικητικό συμβούλιο της ΑΝΕΝ. ΑΕ!
4.3 «Ορισμός Εκπροσώπου Περιφέρειας Κρήτης ως καθολικού διαδόχου της Ν. Αυτ/σης Χανίων στο Δ.Σ. της Α.Ε. με την επωνυμία «ΑΝΕΝ Α.Ε.», σύμφωνα με το αριθμ. πρωτ. οικ. 7088/28-02-2013 του Τμήματος Προσωπικού/Μισθοδοσίας της Δ/νσης Οικονομικού της ΠΕ Χανίων (εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Χανίων, κ. Βουλγαράκης Απόστολος)
.... και επειδή δεν πιστεύω να είναι πολλές οι ΑΕ στα Χανιά με την επωνυμία ΑΝΕΝ μάλλον θα εννοούν την δική μας ναυτιλιακή εταιρία.
Ερώτηση.....Εμείς εκπρόσωπο έχουμε στο Δ.Σ της ΑΝΕΝ ΑΕ ή θα ορίσουμε τώρα όπως έκαναν οι της περιφέρειας; 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Βαθύ σκότος και απόλυτη σιωπή προκειμένου να παραμείνουν κρυφές οι διαχρονικές ευθύνες συγκεκριμένων προσώπων κυρίως από τις Τοπικές Κοινωνίες και τις Δημοτικές Αρχές.