Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ

Παράκαμψη στην λογική μας!!
Για να καταλάβετε ότι δεν μας ενδιαφέρει τίποτα .. και για τον λόγο αυτό όταν μας βρίσκουν χαλαρούς μας κτυπούν αλύπητα, σας λέω ότι ενώ είχαμε καλεσμένο στην Κίσαμο, τον Περιφερειάρχη και όλους αυτούς που μας εξουσιάζουν και παίζουν τον πρώταρχικό ρόλο στην ανάπτυξη μας.... ο κόσμος ήταν απών και προτίμησε το ..καφενείο. Άντε να ήταν όλοι κι όλοι 30 ενδιαφερόμενοι ... οι υπόλοιποι μάλλον ήταν με την μεριά "του να μην γίνει το έργο"!! Βέβαια θα μου πεις, εδώ δεν παρευρέθηκαν όλοι οι εκλεγμένοι μας... τους πολίτες θα περίμενες; Κι όμως τους πολίτες φοβούνται περισσότερο....
Αν δεν αλλάξουμε μυαλά, αν δεν γίνουμε ομάδα, αν δεν πηγαίνουμε πακέτο αυτά που τόσα χρόνια συμβαίνουν ..θα ξανασυμβαίνουν. Η χθεσινή κουβέντα θα μπορούσε να ήταν μια καλή ευκαιρία να καταλάβουν οι πολιτικάντηδες, ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν να παίζουν στις πλάτες μας.... πράγμα που κατάλαβαν οι βουλευτές μας που έγιναν λόγω των περιστάσεων ..... για λίγο προέκταση μας! 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στα λόγια όλοι είναι υπέρ του έργου φανατικά στην πράξη όμως οι μισοί δημοτικοί σύμβουλοι απουσίαζαν, από μία δε παράταξη έλειπαν όλοι πλην ενός που ήταν παρόν … για τους γνωστούς λόγους.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα όλοι μπορούν να καταλάβουν πως η Κίσσαμος είναι πενήντα χρόνια πίσω.

Ανώνυμος είπε...

Από ότι είδα από τις Δημοτικές Παρατάξεις, μόνο αυτή του Κουκουράκη ήταν παρόντες όλοι οι σύμβουλοι του και σχεδόν όλοι οι τοπικοί σύμβουλοι. Φανερή η διαφορετική νοοτροπία για το πώς κερδίζονται οι μάχες.

Ανώνυμος είπε...

μα μάλλον ο κουκουράκης και η παρέα του είναι οι μοναδικοί που παλεύουν το έργο και το θέλουν , οι άλλοι έχουν χεσμένα τα εννιά χωριά και τους κατοίκους τους ,το τονίζουν στις ιδιωτικές τους συζητήσεις και δημοτικοί σύμβουλοι από το έλος με μεγάλη δομική παράδοση.

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη ομάδα δεν θα γίνουμε ποτέ, διότι όπως έχεις καταλάβει οι περισσότεροι ενδιαφέρονται μόνο για τις προσωπικές τους φιλοδοξίες. Γι’ αυτό εδώ και χρόνια στο Καστέλλι επικρατεί η πολιτική του καφενείου όπου ο κάθε ένας λέει ανέξοδα ό, τι του κατέβει στο κεφάλι.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία κινητοποίηση έκανε η Δημοτική Αρχή. Καλά-καλά ούτε οι σύμβουλοί τους δεν ήταν παρόντες. Αλήθεια το ΔΣ
της Μονομετοχικής δεν έπρεπε να είναι εκεί; Ή τους έχουμε μόνο για την είσπραξη του μισθού τους κάθε μήνα...

Ανώνυμος είπε...

Οι πολίτες θα πρέπει να ρωτήσουν την πρώην Δήμαρχο Κισσάμου και την ομάδα της γιατί απουσίαζαν επιδεικτικά.

Ανώνυμος είπε...

Τα λόγια είναι εύκολα όταν έρχεται η ώρα να το κάνουμε πράξη αυτό που με τα λόγια υποστηρίζαμε τότε αποδεικνύεται πως πιστεύει αυτό που λέει και πως υποστηρίζει κάτι προκειμένου να κοροϊδέψει τον κόσμο.