Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΧΘΕΣ ΑΛΛΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ....ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΗ

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να βγουν ολοι ο Πασοκατζηδες τωρα να του δωσουν συγχαρητηρια, και να μας πουν ποσο "Δημοκρατης" ειναι το ξεπουληταρι μας.

Α.. και πολλα χερετισματα στην Πασοκατζου "αγωνιστρια" του πολυτεχνειου.. την ΔΑΜΑΝΑΚΗ

αυτα..

και μετα να μας πουν ποσο κακια ηταν η "ΧΟΥΝΤΑ"



Ανώνυμος είπε...

Επειδη η γραφη σου ειναι χαρακτηριστικη σε ολα σου τα ποστ..Εχεις σκοπο μεσω των σχολιων σου να μας προμοταρεις για πολυ καιρο ακομα τις χουντικες αντιληψεις σου με ''κοσμιο'' τροπο παντα; Κ κατι ασχετο την Δαμανακη γκομενα την ειχες κ σε παρατησε;;; Κ λες ολη την ωρα για αυτην;; Αλλους αχρηστους να σχολιασεις σαν και του λογου της δεν κατεεις;; Και αν εχεις την εντυπωση οτι οταν αν και εφοσον ερθει η χουντα που τοσο αναπολεις οτι θα την γλιτωσεις κανεις μεγαλο λαθος.. Κ εσυ να την γλιτωσεις ολο και καποιος φιλος σου, συγγενεις σου, γνωστος σου θα την πληρωσει εκτος και αν εισαι ετοιμος να τους δεις ολους να θυσιαζονται για να κανεις τον Μιχαλολιακο μεγα δικτατορα..

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Ποιον εννοείς αλήθεια...χαρακτηριστική γραφή; Εγώ είμαι εγώ και δεν ντρέπομαι για ότι γράφω ..και πάντα ενυπόγραφα... εξάλλου βλέπω από που γράφει ο εν λόγω, και δεν είναι αυτός που νομίζεις.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Βάζω και τόνους πάντα!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομιζω οτι ειναι καποιος συγκεκριμενος αλλωστε ελαχιστα γνωριζω ποιος υποστηριζει τι.. Απλα αναγνωρισα μια ομοιοτητα σε καποια ποστ και το ειπα, δεν νομιζω οτι εκανα κατι κακο. Ουτε οτι χρειαζεται να υπερασπιστειτε καποιον.. Οσο για τους τονους εχετε δικιο αλλα δεν τους εχω συνηθισει, θα προσπαθησω να το αλλαξω αν ενοχλει.. Επισης ουτε εγω ντρεπομαι για αυτα που γραφω και υποστηριζω αλλα πιστευω οτι εδω τουλαχιστον δεν χρειαζεται να γνωριζει ο καθενας ποιος ειναι ποιος, να ειστε παντως σιγουρος αν ποτε συναντηθουμε οτι τα ιδια λεω και απο κοντα, δεν χρησιμοποιω την ανωνυμια για καποιο απωτερο σκοπο..

Ανώνυμος είπε...

εχετε υποψι οτι δεν κρυφτηκε δεν το βουλωσε δεν αισθανετε ενοχος για την καταντια της οικονομιας που βρηκε το θαρρος της γνωμης του την εχει η οικονομια σταθεροποιητε το χαμογελο ξαναρχετε και παμε για νεες ευκαιριες τρεξτε

Ανώνυμος είπε...

2:43 μ.μ.

και Ναι ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ την ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ στο σύνολο της και ΕΙΜΑΙ νοσταλγός της ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ της 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ (και ψηφίζω και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ)

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

Αλήθεια εσύ τι ψηφίζεις δεν μας είπες..;

για κανε μας την χάρη και πες μας...



Υ.Γ
Την ΔΑΜΑΝΑΚΗ δεν την είχα "γκόμενα" γιατί δεν ήμουν ΚΝΙΤΗΣ εγώ..
ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΑΛΛΩΣΤΕ...

Και τέλος δεν προσδοκώ να ΓΛΥΤΩΣΩ άλλωστε δεν είμαι και ρουσφετολόγος ούτε ΓΛΥΦΤΗΣ, και δεν προσδοκώ και κανένα ΡΟΥΣΦΕΤΙ.

αυτά.

Ανώνυμος είπε...

8:15 μ.μ

Εγώ πάντως θα ντρεπόμουνα να πω ότι είμαι ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΣ και ότι "είχα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ παλαιότερα" (δεν το έκανα πότε)

To λέω Πάντα με γνώμονα τα πεπραγμένα της κατ επίφαση "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ".. ενώ το ότι ΔΗΛΩΝΩ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ είναι ΤΙΜΗ για ΜΕΝΑ.. (εσένα σε χαλάει το ξέρω)

Αυτά έχω να σου πω και μάλλον θα σου τα πουν και οι νεότερες γενιές που ΚΑΨΑΝΕ οι "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" και οι9 ρουσφετολόγοι.

γιατί η γενιά του πολυτεχνείου (ΤΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ) το βρήκε το χαλί στρωμένο από τον "κακό" ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.. ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΓΕ

Αλλα μετά φρόντισε να τα ρημάξει όλα και στο τέλος βγήκε αυτό το ΠΑΡΛΙΑΚΟ ο Γ.Α.Π (απο το ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ) για να μας πει ότι ΣΑΣ ΒΑΣΩ ΣΤΟ ΔΝΤ και σας ΞΕΠΟΥΛΑΩ..


Αυτό εσένα προφανώς δεν σε ενόχλησε.. ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ομως σε "χάλασε"

τι να σου πω τώρα.... να σε βρίσω
δεν αξίζει..

Αυτα..

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινα θεωρεις ρουσφετι να γλιτωσει ο φιλος-συγγενης-γνωστος σου απο την καινουργια Γυαρο που θα φτιαξουν οι φιλοι σου;; Κ ποιος σου ειπε οτι ειμαι πασοκατζου;; Μου το εχεις πει κ σε αλλο θεμα.. Οποιος δεν ειναι χουντικος ειναι πασοκατζης;; Σε αυτο που ειπες οτι θα ντρεποσουν να πεις οτι ψηφισες πασοκ συμφωνω μαζι σου κ συμπασχω κιολας.. Επισης ανηκω στην νεα γενια και μπορω να καταλαβω οτι το προβλημα της Ελλαδας δεν ειναι οι πακιστανοι ουτε οι συριζαιοι οπως μας παρουσιαζουν τα μμε και το αγαπημενο κομμα σου και να εισαι σιγουρος οτι αν εξαφανιστουν αυτοι το προβλημα δεν θα λυθει για κανενα λογο..

Ανώνυμος είπε...

Κοπελιά...(με δυσκολεύεις λίγο στην έκφρασή, επειδή είσαι κοπελιά όχι για κάποιο άλλο λόγο..)

άκου τώρα..

Το να μου λες ότι δεν είσαι ΠΑΣΟΚΑΤΖΟΥ αλλά είσαι ΣΥΡΙΖΑΙΑ..(Το νέο ΠΑΣΟΚ δηλαδή) δεν αλλάζει κάτι.

Το ότι ο δικός σου ο Αρχηγός (ο τσιπρΑνδρέου) έχει κάνει 100 κωλοτούμπες (για το μνημόνιο) απο τις προηγούμενες εκλογές το έχεις πάρει χαμπάρι;

To ότι πήγε να "τιμήσει" τον ΤΣΑΒΕΣ και πριν δυο βδομάδες ήταν στη Λυκοφωλιά του SOROS το BROOKINGS το έχεις πάρει χαμπάρι;

μάλλον όχι.. (και αντε να σε δικαιολογήσω..ως νέα.. μια φορα)

Πάμε παρακάτω..

Το ότι δεν μπορείς ως χώρα να φιλοξενείς εκατομμύρια ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ) το έχεις πάρει χαμπάρι;

Το ότι πεινάνε οι ΕΛΛΗΝΕΣ το έχεις πάρει χαμπάρι;

και τέλος..

Για πια Γυάρο μου μιλάς (που θα φτιάξουν οι φίλοι μου)..

ΑΝ ήξερες ιστορία.. θα ΗΞΕΡΕΣ ότι ο Γεώργιος Παπανδρέου (παππούς) είναι αυτός ο οποίος άνοιξε και επάνδρωσε με "κατοίκους" τα ξερονήσια Μακρόνησο, Αι Στράτη, Γυάρο. και οι εξορίες άρχισαν πολύ πριν την "χούντα".

Αλλά επειδή δεν ξέρεις Ιστορία πιάνεσαι πάντα αδιάβαστη.
και το μόνο που κάνεις είναι να μασάς "ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ" που λένε οι ΑΣΧΕΤΟΙ.

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ !

Πριν γράψεις άλλο ποστ, κάτσε διάβασε λίγο γιατί η μάχη είναι άνιση (και δεν έχει νόημα).

φιλικά
ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ-ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ.