Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ.....


Ούτε ένα ούτε δύο, ούτε πέντε, αλλά συνολικά πάνω από 100 εκατ. ευρώ έχουν "κάνει φτερά" από το ταμείο του ΠΑΣΟΚ  βάσει έκθεσης πέντε εταιρειών ορκωτών λογιστών, οι οποίες διενήργησαν τον σχετικό έλεγχο!
Το κόμμα ο οποίο οδήγησε στην καταστροφή και στην πτώχευση της Ελλάδα, φαίνεται ότι εκτός από τα δημόσια ταμεία έκλεβε και τον ίδιο του τον εαυτό, ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα που είχαν αρχίσει να κλείνουν οι στρόφιγγες του δημοσίου!!!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το παραδοξο ειναι οτι εσυ κανεις πως δεν καταλαβαινεις αλλοι βουλιαξανε την ελλαδα καιαλλοι τρεχανε να την σωσουν αυτα συμβαινανε παντα στην κοινωνια μας οι αθωοι ενοχοι και οι ενοχοι αθωοι η σιωπη βλεπεις ειναι χρυσος

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

χαχαχα σωστά εσύ καταλαβαίνεις!!! Κρίμα που οι αθώοι πάνε μέσα σήμερα..Τζοχατζόπουλος και η παρέα του ... Όσο για το ποιοι άραγε τρέξανε στο Καστελόριζο να μας σώσουν τους ξέρουμε....Αυτός θα πάει ισόβια.... Όχι βέβαια πως και οι σημερινοί είναι καλύτεροι....