Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ


Συγχαρητήρια στους εθελοντές όλων των ηλικιών που φύτεψαν λουλούδια και ομόρφυναν τον τόπο!
Και αυτή η ιδέα με το γέρικο κάρο φυτεμένο λουλούδια τι έκπληξη, τι νόημα!!  Μπράβο! Πολλά μπορούν να γίνουν!! Στόχος μας και οι πλατείες... να ανοίξουν, να φυτέψομε δέντρα, να ομορφύνουν!
Όλοι μαζί μπορούμε, ας μη τα περιμένομε και όλα από το δήμο.
Λίγο ακόμα να σηκωθούμε λίγο ψηλότερα, λίγο ακόμα και θα δούμε τις αμυγδαλιές να ανθίζουν που λέει και ο ποιητής.......Και πάλι μπράβο σε όλους και στον εμπορικό σύλλογο. Φαίνεται τα νέα παιδιά έχουν ιδέες. Ας βοηθηθούν από όπου ζητούν βοήθεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: