Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ


ΚΙΣΑΜΟΣ 20/05/2013
Το Προσωρινό Συμβούλιο του «Αγροτικού Συλλόγου Κισάμου Χανίων Κρήτης», καλεί όλους τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες της περιοχής μας που δραστηριοποιούνται στον τομέα της «ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ», στην ιδρυτική γενική συνέλευση για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.
Οι εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου θα γίνουν την 
Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013 και ώρες 14.00 – 18.00 στην αίθουσα του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 106 Α΄ Όροφος, καθώς ο Αγροτικός Σύλλογος στερείται δικών του εγκαταστάσεων.
Εγγραφές νέων μελών θα γίνονται στη Γραμματεία του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου Δευτέρα έως και Παρασκευή 09.00 πμ – 2.00μμ και την ημέρα των εκλογών καθ' όλη τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας.
Απαραίτητη προϋπόθεση τόσο για την εγγραφή, όσο και για την εκλογική διαδικασία, είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας.
Υποβολή υποψηφιοτήτων για το Διοικητικό Συμβούλιο θα γίνονται δεκτές έως και τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013 και ώρα 10.00 πμ στη Γραμματεία του Ν.Ε.Σ.Κ.
Καλούμε όλους τους αγρότες του Δήμου μας, να δηλώσουν την ενεργό συμμετοχή τους στη σύσταση του Αγροτικού Συλλόγου Κισάμου προκειμένου να διεκδικήσουμε συλλογικά τη βιωσιμότητα των αγροτικών εκμεταλλεύσεων και την αξιοπρεπή διαβίωση των αγροτών.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα:
Γραμματεία Ν.Ε.Σ.Κ.: 28220-22772
KIN. 6977080235 & 6977075399

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αγροτικος συλλογος στο καστελλι υπαρχει φτιαχνετε αντισυλλογος ειναι ο ιδιος ποιος θα μας ενημερωσει και γιατι οταν γινοντε συγκεντρωσεις αγροτικων ενημερωσεων δεν δινουνε το παρον τους να το ανακοινωσουν να προσκαλεσουν τον κοσμο και να τοποθετηθουν σε τρεχοντα θεματα
το πεδιο ειναι ελευθερο
και ο δρομος ανοιχτος