Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ.....

Οι χώροι αυτήν την στιγμή που προσφέρονται για εκδηλώσεις στην πόλη της Κισάμου, είναι γύρω από την Μητρόπολη. Τσατσαρωνάκειο- Φαλδάμειο - αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου και ο θερινός κινηματογράφος της Μητρόπολης. Άνετοι χώροι για κάθε λογής εκδηλώσεων που πραγματικά μας τιμούν σαν πόλη, προσελκύοντας μάλιστα τον θαυμασμό και των "γειτόνων' μας.. 
Όμως σχεδιάστηκαν με ένα ελάττωμα.... δίχως πάρκινγκ και χώρους στάθμευσης, δίπλα σε δρόμους διπλής κυκλοφορίας κοντά σε πυροσβεστικό σταθμό και αστυνομία (φανταστείτε-κτύπα ξύλο- να χρειαζόταν να βγει από εκεί όχημα της πυροσβεστικής). Βέβαια αυτά διορθώνονται... από τους εκλεγμένους μας.
Μήπως είναι λοιπόν ώρα να μονοδρομηθούν κάποιοι δρόμοι και εκεί;
Αλήθεια στα πρώτα καθίσματα των εκδηλώσεων ξέρουμε πάντα ποιοι καθίζουν, άραγε πως παρκάρουν αυτοί; Αισθάνονται καλά να βλέπουν αυτό το χάλι; 

Υ.Σ Πάντως αξίζουν μπράβο στον Πυροσβέστη που εκτελούσε χρέη τροχονόμου....

Δεν υπάρχουν σχόλια: