Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ

Ένας-ένας οι δήμαρχοι δηλώνουν την συμπαράσταση τους για την ΕΡΤ ...  παράδειγμα ο δήμαρχος Πλατανιά: "Θεωρώ απαράδεκτο και πρωτοφανές το ξαφνικό κλείσιμο με απλή Πράξη Νομοθετικού περιεχομένου της δημόσια Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης, της ΕΡΤ Α.Ε. , η οποία για χρόνια συμβάλει στην ενημέρωση, την επιμόρφωση και την ψυχαγωγία του ελληνικού λαού και απόδημου ελληνισμού.....    ..Στηρίζω απερίφραστα ως Δήμαρχος αλλά και ως Γραμματέας την ΠΕΔ Κρήτης τη διατήρηση της δημόσια και πολυφωνικής ΕΡΤ- ΕΡΑ, το δικαίωμα στην ενημέρωση του κάθε Έλληνα πολίτη καλώντας την κυβέρνηση να ανακαλέσει την απόφασή της που θα έχει αρνητικές συνέπειες στους Έλληνες πολίτες, στην αντικειμενική ενημέρωση, στον πλουραλισμό και τελικά στην ίδια τη Δημοκρατία".

Άντε να δούμε τι θα που και οι υπόλοιποι.... πάντως δεν τους είδα να λένε και τα ίδια, μάλιστα κάποιοι ούτε ίδρωσαν, όταν έκλεισε και το δικό μας κανάλι η "Κίσαμος ΤV", κανάλι που έβλεπαν πιο πολλοί ακόμα και από την ΕΡΤ εδώ στην γειτονιά μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: