Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ

Τα έργα του βιολογικού στην πόλη της Κισάμου προχωρούν κανονικότατα, σε λίγο σχεδόν όλη η νέα πόλη, αυτή που είναι περιμετρικά των αρχαίων, θα έχει συνδεθεί, μετά τον Άγιο Αντώνιο, και ο Πύργος (πάνω και κάτω) που δεν έχει προβλήματα, θα έχει και αυτός τις συνδέσεις του. Έτσι θα γλυτώσουμε με τις αλουσιές και τα νερά που καθημερινά κατηφόριζαν από εκεί.....
Τώρα είναι και μιας πρώτη ευκαιρία να αποκτήσει και το κέντρο μας τουαλέτες (Δημοτικές) για τους επισκέπτες μας.... παλιά ήταν το πρόβλημα ότι δεν μπορούσαν να σκάψουν επειδή παντού ήταν αρχαία, τώρα πλέον αφού όλη η πόλη έχει βιολογικό δεν χρειάζονται σκαψίματα, αλλά απλά μια σύνδεση. 
Η κατάσταση είναι τραγική με τις οσμές που βγαίνουν από κάθε στενοσόκακο και κάθε σκοτεινή γωνία....μια βόλτα γύρω από το μουσείο θα σας πείσει. 
Καιρός είναι να δώσετε μια λύση στην πόλη ....ή θα περιμένετε να γίνει πρώτα η ανάπλαση του Ιστορικού κέντρου και μετά;


Δεν υπάρχουν σχόλια: