Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΙ....

Το σενάριο είναι απλό και λέει: σε ένα όμιλο όλες οι ομάδες της Κρήτης (8) και με κλήρωση οι υπόλοιπες από τις 4 Ενώσεις της Αττικής (Αθήνα-Πειραιά-Αν. Αττική-Δυτ. Αττική). Έτσι οι ομάδες της Κρήτης και ο Κισαμικός, αποφεύγουν τις Κυκλάδες, που έχουν διπλά δρομολόγια (Κρήτη-Πειραιά-Κυκλάδες).
Οι 8 ομάδες που θα συμπληρώσουν τον Όμιλο Κρήτης θα βγουν με τυχαία σειρά (η ΑΕΚ αντιδρά ως τώρα, μιας και δεν θέλει να πάει στον όμιλο Κρήτης) ενώ οι υπόλοιπες από τις 22 που θα μπουν στην κληρωτίδα, θα φτιάξουν ένα άλλο όμιλο μαζί με τις 2 από τις Κυκλάδες.
Δηλαδή μπορεί μην να έχουμε την ΑΕΚ στον όμιλο μας, αλλά σίγουρα θα έχουμε από όλους τους ομίλους της Αττικής.
Όσο για τον κανονισμό που ενδεχομένως να ψηφιστεί στις 12-14 Ιουνίου από την ΕΠΟ, οι πληροφορίες λένε ότι θα έχουν το δικαίωμα οι ομάδες να έχουν 4 αλλοδαπούς (για την ΑΕΚ το κάνουν μάλλον) και οι οποίοι θα μπορούν να παίζουν ταυτοχρόνως, όσο αφορά το ηλικιακό όριο των ποδοσφαιριστών, μόνο 2 μεγαλύτερους από 32 χρονών θα έχουν το δικαίωμα να αγωνίζονται ταυτοχρόνως, ενώ καταργείται το κατώτατο όριο ηλικίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: