Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

Κι όμως αυτή η φωτογραφία toy Γιάννη Κάκανου είχε πολλά like ......άντε να κάνουμε και μεις κάμποσα...Λεωφορεία εν παρατάξη στο λιμάνι μας, πολλά λεωφορεία που μας προσπερνούν καθημερινά δίχως να μας δίνουν σημασία.... Άντε κάντε και σεις ένα like!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Περνούν, προσπερνούν, διχως να μας δίνουν σημασία....!Αφήνουν κανένα ευρώ, η μόνο τα καυσαέρια και το μποτιλιάρισμα? Μήπως πρέπει κάποιος να ενδιαφερθεί για να μπαίνουν 2-3 στην αρχή και να κατεβάζουν τουρίστες στο Μουσείο μας? Μήπως να ξεκινούσαμε με καμιά προσφορά, πχ.δωρεάν η είσοδος στο μουσείο, ή δωρεάν ένα μπουκαλάκι νερό,ή μία έκπτωση άν ψωνίσουν από τα μαγαζιά της παλιάς αγοράς, μήπως και ανοίξουν τα κλειστά μαγαζιά.?Λέω τώρα, για να υλοποιηθεί μετά τη δεκαετία..Τα χάλια μας.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Mάλιστα .... το σκύψιμο μας έμεινε δηλαδή ακόμα; Το Μουσείο δεν το αποφασίζει ο δήμος μας ούτε ο κάθε πολίτης να είναι δωρεάν....4 χρόνια ήταν δωρεάν η είσοδος και μόλις βάλανε εισιτήριο παραπονέθηκαν οι Κστελλιανοί και αναρωτήθηκαν γιατί;... το δωρεάν μπουκαλάκι και η έκπτωση, λιγουλάκι δύσκολο να γίνει αν δεν υπάρχει το οργανωμένο.... Καλύτερη ιδέα όμως αγαπητή(έ) μου να κατεβαίνουν οι άρχοντες και να τους υποδέχονται στην πόρτα της πόλης εξηγώντας τους τι θα δουν στην όμορφη πόλη τους....και να τους μοιράζουν κανένα αναμνηστικό. όνο έτσι