Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΠΕΦΤΕΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣ

Πέφτει άσφαλτο στην Κίσαμο 150.000ε ..... μετά από πολλά χρόνια μερικές λακκούβες θα κλείσουν επιτέλους  ....όχι βέβαια τα χαντάκια του βιολογικού ..αυτά θα αργήσουν λίγο- να βλέπουμε και τι έργο κάνουν- μιας και θέλουν να κάνουν καλή δουλειά και να μην παρατηρηθεί το φαινόμενο του βόρειου παράλληλου της Εθνικής προς Καλουδιανά.. που έγινε ο δρόμος απροσπέλαστος.
Πάντως μέσα στην πόλη οι δρόμοι δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση, όλο και κάποια τρύπα υπάρχει, ειδικά ο δρόμος προς το Τελωνείο, από την πλατεία Τζανακάκη και προς την μεγάλη πλατεία θέλει συντήρηση και έπρεπε να ήταν σε προτεραιότητα ..και όχι κάτι λακουβάκια αλλού!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: