Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ....

...... Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνεται ότι το τελευταίο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή κινούνται οργανωμένα κλιμάκια-ομάδες Πεντηκοστιανών. Οι ομάδες αυτές, αποκρύπτοντας την ταυτότητα τους, προσπαθούν να προσηλυτίσουν ανυποψίαστους Χριστιανούς μας, μοιράζοντας Αγίες Γραφές, έντυπο υλικό και καλώντας τους πιστούς μας να μετέχουν στις συναντήσεις που πραγματοποιούν σε συγκεκριμένο χώρο.
Οι ομάδες αυτές δηλώνουν ότι δεν ανήκουν στους Μάρτυρες του Ιεχωβά, αποκρύπτουν όμως ότι δεν είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι, αλλά ότι ανήκουν στην λεγόμενη «Ελευθέρα Αποστολική Εκκλησία της Πεντηκοστής», η οποία ιδρύθηκε το 1965 από τον ιατρό και «ποιμένα» της συνάθροισης των Πεντηκοστιανών στην Αθήνα Λεωνίδα Φέγγο. Η αίρεση του Πεντηκοστιανισμού,  ξεκίνησε ως αντίδραση προς τον Προτεσταντισμό και εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Αμερική και την Βρετανία μεταξύ των ετών 1904 και 1910.

Η αλήθεια είναι ότι την βόλτα τους την έκαναν στην πόλη.... μάλιστα δεν έκρυψαν ότι είναι πεντηκοστιανοί....φυσικά μοίρασαν και Άγιες Γραφές!!!