Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΜΠΑΜ ..... ΚΑΙ ΜΠΟΥΜ.....

ΠΡΟΣ: ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟ κ. ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ
ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ κ. ΠΙΤΣΙΓΑΥΔΑΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ
ΚΟΙΝ:  ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ κ. ΣΚΟΥΛΑΚΗ ΦΡΟΣΩ
ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ κ. ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗ ΚΩΝ

Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου, δέχτηκε πλήθος καταγγελιών από επαγγελματίες-μέλη του, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Ελαφονησίου, για τη λειτουργία καταστήματος Υγειονομικού ενδιαφέροντος (Καντίνα)στην περιοχή του Ελαφονησίου, χωρίς τα απαιτούμενα έγγραφα για τη νόμιμη λειτουργία του, καθώς και χωρίς παραχώρηση από το ΥΠΕΚΑ και το Υπουργείο Πολιτισμού για την κατάληψη του αιγιαλού. 
Επειδή ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου έχει έννομο συμφέρον  εκπροσωπώντας τον εμπορικό κόσμο της ευρύτερης περιοχής, που θίγεται από την ύπαρξη και λειτουργία παράνομων επιχειρήσεων, ζητάμε την έγγραφη απάντηση σας για τη νομική υπόσταση των παραπάνω καταγγελιών.
Παρακαλούμε για τη δική σας άμεση απάντηση εντός του επόμενου διημέρου, ούτως ώστε να διευθετηθεί το θέμα, χωρίς τη ζημίωση των επαγγελματιών της περιοχής, αλλά και τη δυσφήμιση της περιοχής του Ελαφονησίου που μόνο περήφανους θα έπρεπε να μας κάνει.
Παρακαλούμε όπως μας επιστραφεί το συγκεκριμένο έγγραφο, με αριθμό πρωτοκόλλου παραλαβής του Δήμου Κισάμου.
Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων και ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκριση σας.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: