Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣΕ.....

"Γερή μπάζα" έκαναν οι αστυνομικές αρχές στα Χανιά με την έναρξη των εξορμήσεων τους σε παραλίες των Χανίων.
Πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια ελέγχων το μεσημέρι της Τετάρτης, συνελήφθησαν συνολικά 12 άτομα, εκ των οποίων οι εννέα είναι υπήκοοι Κίνας και οι τρεις υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας από 24 έως 47 ετών.
Οι 11 από αυτούς παρείχαν παράνομα υπηρεσίες μασάζ ενώ ένας πρωτοτύπησε και πωλούσε φρούτα στους λουόμενους.

-Ξέρετε που θα πάνε όλοι αυτοί μετά τους ελέγχους στην Νέα Κυδωνία και Πλατανιά...... Φαλάσαρνα και Λαφονήσι που είναι ελεύθερη ζώνη....όσο για την πρωτοτυπία στα Φαλάσαρνα είναι ήδη καθιερωμένη η φρουτοσαλάτα στην παραλία από το 2009!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: